Tijdelijk niet leverbaar: A4 mdf klemborden met gekleurde klem

Slecht nieuws is ook nieuws :-(

Door de start van de horeca is helaas een groot deel van het assortiment mdf klemborden met een gekleurde klem (zwart – goud – koper) uitverkocht.

Het goede nieuws is dat borden met een zilveren klem wel gewoon leverbaar zijn.

We verwachten eind juni weer klemborden te kunnen leveren met een zwarte, gouden of koperen klem.

De klemmen zijn wel los te bestellen zodat je ze zelf op een plankje kunt bevestigen. Liever niet schroeven? Kies dan een losse klem of bestel een klembord van echt hout.

We wensen de horeca heel veel succes met de heropening!!!

 

 

 

 

Nieuwe webshop

JAAA! Eindelijk is het zover, onze nieuwe webshop is live! In de webshop kunnen we onze producten veel beter laten zien en duidelijker belichten wie wij zijn en wat we allemaal doen. En dat is heel veel. Zo hebben wij de afgelopen maanden prachtige fashion stationery toegevoegd, die uniek is voor de Nederlandse en Belgische markt. Mooie notitieboeken met gave designs, maar ook travel-bulletjournals van gerecycled leer, prachtige etuis en hippe klemmen. SRT International, bekend van de Ryam en Succes agenda’s vertegenwoordigt ons in Nederland. Dus heb je een winkel dan kan je je orders ook bij de vertegenwoordigers van SRT plaatsen. Op onze site kan je de catalogi downloaden van alle merken. De komende tijd gaan wij werken aan het toevoegen van al die prachtige nieuwe items aan onze webshop, zodat je ze daar ook kunt bestellen.

Wil je bestellen of wil je een afspraak inplannen? Klik dan hier.

Samenwerking Papierklem Likeable Stationery en SRT International

Papierklem Likeable Stationery en SRT International starten samenwerking. SRT bekend van Succes en Ryam agenda’s start met ingang van 1 juli 2019 met de verkoop van het fashion stationery assortiment van Papierklem. Papierklem is Benelux distributeur voor vier fashion merken: Gipta, Kalemlig en Mas. Het fashion assortiment bestaat uit hippe papierklemmen, etuis, toilettassen, notitieboeken en travel- bulletjournals.