Over ons

Papierklem Likeable Stationery is sinds 1923 hét adres voor fashion stationery en kleine kantoorartikelen. Vanuit onze hoofdvestiging in Meppel en distributiecentrum in Nijmegen leveren wij al bijna 100 jaar trendy, exclusieve en kwalitatieve stationery en kantoorartikelen voor de Benelux.

Eigenaar Kim Rozegarde is de vierde generatie die Papierklem met veel enthousiasme leidt. Kim weet door haar vijfentwintig jaar aan ervaring en uitgebreide netwerk precies wat de consument wil en welke trends gevolgd moeten worden.

Met een klein, maar betrokken en deskundig team, ontdekt zij in binnen- en buitenland de pareltjes onder de stationery.  Mooie designs en hoogwaardige kwaliteit. Daar vallen wij als importeur voor. We zijn trots dat we distributeur zijn van de volgende merken:

  • Kalemig; Gave etuis, toilettassen en pencil cases
  • Mas: Premium cubbies. Oftewel hippe paperclips en papierklemmen
  • Gipta: Eigentijdse notitieboeken. Papierklem is exclusief distributeur voor de Benelux
  • Laurel: Kunststof papierklemmen in frisse kleuren
  • Bullet Journal Modimò: luxe, travel en bullet journals van gerecycled leer.  Made in Italy!

LPC – Love Paper Clips
Ons eigen merk: alles wat papier hecht, van paperclip tot klembord.

Door het bieden van onderscheidende producten hebben onze klanten een grote voorsprong op hun concurrenten.  Bij Papierklem heb je natuurlijk je vaste aanspreekpunt en word je proactief op de hoogte gehouden van nieuwe concepten of verrassende trends.

Wil je stationery helemaal customizen naar je eigen huisstijl? Ook dat is mogelijk. Ga dan naar de pagina private label.